Skip to main content

Försäljningar och anbud

Vi lägger löpande ut fastigheter, lös egendom, maskiner och inventarier till försäljning – såväl offentliga auktioner som konkursförsäljningar. Kontakta oss gärna om du är intresserad av någon av våra pågående försäljningar och anbud.

VÄRNAMO SLÄTHULT 1:8 – OFFENTLIG AUKTION

Jurist Sofie Pettersson har av Jönköpings tingsrätt förordnats att som god man försälja fastigheten Värnamo Släthult 1:8 å offentlig auktion.

Härmed kungörs att auktionen hålls fredagen den 16 augusti 2024 klockan 10.00 på Agri Advokaters kontor i Jönköping. Anmälan för deltagande på den offentliga auktionen sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Fastigheten försäljs med friskrivningsklausul och köpare har att själv besiktiga fastigheten. Besiktningsmöjlighet avseende bostadshuset på fastigheten ges torsdagen den 8 augusti 2024 kl. 17.00 på adressen Fållen 1, 331 96 Värnamo. Anmälan sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 5 augusti 2024. Skog och mark besiktigas av intressenter på egen hand.

Frågor i anledning av försäljningen kan ställas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Till oss kan du komma om du eller ditt företag vill ha förebyggande juridisk rådgivning eller om du befinner dig i en domstolsprocess. Oavsett kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig på allra bästa sätt.

Hos Agri Advokater är du i trygga händer.

Från och med nu byter vi namn till Agri Advokater.

Vi brinner lite extra för de gröna näringarna och har vår spetskompetens inom lantbrukssektorn. Därför är det ett naturligt steg att även vårt namn ska spegla vår inriktning.